Турнір пам’яті працівників фізичної культури та спорту

     В неділю 16 жовтня на стадіоні “Колос” провели традиційний турнір з футболу, пам’яті працівників фізичної культури та спорту Сахновщинської громади.
Перед початком змагань до всіх присутніх звернулися – голова місцевої громадської організації ВФСТ “Колос” Вадим Мідний та заступник голови Красноградської районної федерації футболу Володимир Яцина, які привітали спортсменів та вболівальників зі святом захисників та захисниць України, побажали, щоб Свята Покрова оберігала їх та їхні сім’ї від всіх негараздів.
      А хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто навчав нас грати у футбол, любити спорт, тих, хто віддав своє життя, щоб ми могли спокійно збиратися на спортивних майданчиках.
Від хлопців зі збройних сил України було передано комплект футбольної форми для ветеранської команди Сахновщини, за що ми їм щиро вдячні.
Першими на футбольне поле вийшли молоді хлопці Сахновщинського “Колосу” та гравці старшої групи місцевого ДЮКФП “Олімп”. Рахунок зустрічі 3:1 на користь старших.
Потім, поділившись на дві команди, свою мастерність для вболівальників демонстрували вже ветерани. На полі точилася напруженна боротьба і ніхто не хотів програвати. І тільки в останній атаці гравці команди Ветеран-1 забили свій черговий гол та стали переможцями матчу з рахунком 5:3.
      Організаторами змагань було нагороджено кубком переможців та відзначено найстаршого учасника – Петра Волошина і найкращого гравця – Олексія Островерха, пам’ятними призами.
Турнір вдався на славу! До нових зустрічей! Віримо в ЗСУ!
Все буде Україна!!!
З повагою, Володимир ЯЦИНА.
No Comments

Post A Comment