Спортивні змагання до Дня Державності України

 30 липня на стадіоні “Колос” відбулися змагання з пляжного волейболу та товариський матч з футболу, присвячені Дню Державності України.
В турнірі з пляжного волейболу взяло участь 6 команд, які згідно жеребу, були розбиті на дві підгрупи. По дві кращі команди грали у півфіналах. Так за результатами всіх ігор 5-6 місце розділили між собою команди “Юніор” (смт.Сахновщина: Козуб В., Овсянников С.) та “Спарта” (с.Катеринівка: Афанасьєв А., Гомля В.).
В матчі за 3-місце “Пожежник” (смт.Сахновщина: Вальковський В., Шабельник А.) перемогли команду “Україна” (с.Огіївка: Терещенко О., Боюка Р.).
І у фіналі хлопці з команди ” Алігатор” (с. Дубові Гряди: Андрійченко С., Данильченко М.) переграли пару СК “Шевченкове” ( с.Шевченкове: Варлахов С., Коба М.). 
 Переможці та призери були нагородженні грамотами та медалями.
 В товариському футбольному матчі лозівські гравці виявилися сильнішими за господарів та святкували перемогу з рахунком 6:2. 
  Організатори змагань визнали кращими гравцями у складі команди лозівчан – Галушку Владислава та у складі сахновщан – Какадія Олександра, які отримали пам’ятні призи.
Тренери команд мали змогу  перевірити свій майбутній резерв, тому хочеться привітати з першим голом за дорослу команду 16-річного Руденка Максима. Після гри домовилися про матч-відповідь в м.Лозова.
 Спорт об’єднує та загартовує ! Він робить нас сильнішими!!!
 З повагою, Володимир Яцина.
No Comments

Post A Comment