29 Жов Участь у конференції «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв, як основи для розвитку креативних індустрій регіонів»
28 жовтня 2021 року Катерина Дейко, завідуюча сектором культурно-освітньої роботи та організації дозвілля, взяла участь у міжнародному онлайн семінарі “Розвиток туризму в територіальних громадах: локальні відпочинкові та туристичні продукти” (організатор заходу – громадська організація “Подільська агенція регіонального розвитку”).
Кращі українські та польські експерти з питань розвитку туризму у громадах Мирослав Скірка, директор Програми Study Tours to Poland, Зенон Косінський, спеціаліст з питань створення інноваційних мережевих туристичних продуктів, Сергій Підмогильний, експерт з екотуризму, Олександр Коваль, засновник “Школи сільського туризму” поділилися власним досвідом з окресленої тематики.
Захід відбувся за участі перекладача з польської мови.
No Comments